Görgess lejjebb és játssz!
Vera és Gábor élete nemrég nagy fordulatot vett. Megszületett első gyermekük, Vica, aki teljesen feje tetejére állította az addigi nyugalmas mindennapjaikat. Kíváncsi vagy, hogyan segített az LG gőzmosógép könnyebbé tenni a család életét? Tapsika, Vica kedvenc nyuszija megmutatja Neked!
Járd végig az állomásokat, válaszolj helyesen a 6 kérdésre!
A játék időtartama:
2017. július 11. - augusztus 7.
Imádom Anyut és Aput, mert mióta csak megérkeztünk Vicával, úgy bánnak velünk, mint a hímestojással. Figyelnek Vica érzékeny bőrére, és miután én is egy alapos gőzfürdőt vettem, biztosan nem maradt bennem egy szem baci sem. Úgy hallottam, hogy az LG TrueSteam™ mosógépünk Allergy Care funkciójának köszönhetjük, hogy Vica ruháiból és az én bundámból az allergének 99,9%-át képesek eltávolítani. Sőt, van egy olyan öblítő technológia is, amely mindenféle vegyszer nélkül, a tiszta vízből képződött gőzzel képes higiénikussá tenni Vica rugdalózóit és pelenkáit, meg persze engem is. A technológia neve most nem jut eszembe. Tudsz segíteni?
Hogy hívják a TrueSteam™ mosógépek innovatív és higiénikus öblítőtechnológiáját?
Válassz egy lehetőséget!
Válassz egy lehetőséget!
Vica lebüfizett! Irány az LG gőzmosógép! Sosem hittem volna, hogy egy mosómasina így képes elringatni. Anyu csak kiválasztja a Baby Care programot, amely kifejezetten a kisbabás családoknál jellemző makacs foltok eltávolítására lett kifejlesztve, majd a dob elkezd hintázni, utána görgetni, végül a ruhák meleg vizes öblítése gondoskodik a foltok maradéktalan eltávolításáról. Ez persze csak az egyik programja a mosógépnek. Ha Anya Apa büdi és koszos zoknijait mossa, akkor persze nem a kímélő mosást választja. Ekkor a mosógép 6 Motion Direct Drive technológiájának köszönhetően a dobban addig dörzsöli, sulykolja és áztatja a koszos ruhákat, amíg újra patyolattiszták és illatosak nem lesznek.
Milyen irányokban mozgatja a dobot az LG gőzmosógépek 6 Motion Direct Drive technológiája kímélő (Baby Care) program választásakor?
Válassz egy lehetőséget!
Válassz egy lehetőséget!
Anyának rengeteg dolga van, mióta Vica és én megérkeztünk. Főz, etet, pelenkáz, mos, szoptat, játszik velünk, altat, alszik, főz, etet, pelenkáz, mos, szoptat, játszik velünk, altat... Még szerencse, hogy az LG gőzmosógépünk TurboWash™ üzemmódjának Speed 14’ ciklusával 14 perc alatt ki tudja mosni a kisebb adagokat, így marad egy kis ideje magára is. Annyira megérdemli! Arról nem is beszélve, hogy ha a normál programoknál is bekapcsolja a TurboWash™ üzemmódot, akkor azzal még vizet, energiát és időt is megtakarít. De vajon hogy csinálja?
Az LG gőzmosógép pamut programja 95 percig tart. TurboWash™ opcióval ez mennyi ideig tart?
Válassz egy lehetőséget!
Válassz egy lehetőséget!
Vica csak nő, mint a bolondgomba. Anyu ezért havonta egyre nagyobb ruhákat vesz elő a szekrényből, amelyek már ott állnak egy ideje: még a kisiskolás uncsitesóéktól kapta, hogy majd úgyis belenő… Azért nem árt egy kicsit megszellőztetni őket. Ilyenkor Anya nem áll neki újra kimosni mindet, hanem nagyon okosan kihasználja LG gőzmosógépünk gőzfrissítés funkcióját, amely percek alatt felüdíti a legújabb szett rugdalózót. Ráadásul vasalni is alig kell őket, mert ez a funkció a gyűrődéseket is csökkenti, nemcsak a kellemetlen szagokat. Kíváncsi lennék, mennyi ideig tartott az egész, olyan hirtelen történt minden.
Hány perc alatt képes az LG gőzmosógép gőzfrissítés funkciója mosás nélkül felfrissíteni a ruhákat, csökkentve a gyűrődéseket is?
Válassz egy lehetőséget!
Válassz egy lehetőséget!
Ha a Nagyinál vagyunk, Vicával egyből a ruhaszárítókat keressük, mert azokba kapaszkodva gyakoroljuk a felállást. Tök jó móka! Otthon sajnos nincsenek ilyenek. Anyu sosem tereget, mert az LG mosógépünk szárítógép is egyben, vagyis Anyu rögtön a szekrénybe pakolja Vicuska ruháit. Sőt, még vasalnia sem kell mindegyiket, mert a szárítógép abban is segít, hogy kevesebb gyűrődés legyen rajtuk. Persze így a vasalóállványba sem tudunk csimpaszkodni, de sebaj, mert Anyu emiatt többet tud velünk kukucsosat játszani.
Mennyi vizet használnak az LG ECO Hybrid mosó-szárítógépei 1 kg ruha Eco üzemmódban való megszárításához?
Válassz egy lehetőséget!
Válassz egy lehetőséget!
Múltkor Apával voltunk otthon. Éppen Vica pelusát cserélte ki a fürdőben, amikor hirtelen elindult a mosógép. Apa nagyon megijedt, azt sem tudta, mi történik. Mi is meglepődtünk, mert Apának persze fogalma sincs, hogy kell bekapcsolni a masinát. Aztán csak rácsapott a homlokára, és elmesélte Vicának, hogy biztos Anya indította be a telefonjáról a gépet, sőt azon még követni is tudja a programot. Egy szót sem értettünk belőle. Te biztos tudod a választ. Elmondod nekünk érthetően, nem úgy, mint Apa?
Tényleg távvezérelhető az LG gőzmosógép?
Válassz egy lehetőséget!
Válassz egy lehetőséget!
Összegyűjtöttem a helyes válaszokat, nézd meg, hogy mindenre jól válaszoltál-e.
1. Hogy hívják a TrueSteam™ mosógépek innovatív és higiénikus öblítőtechnológiáját?
Steam Softener™
Team Steamer™
Rinse Clean™
2. Milyen irányokban mozgatja a dobot az LG gőzmosógépek 6 Motion Direct Drive technológiája kímélő (Baby Care) program választásakor?
Sulykoló, Hagyományos, Áztató
Hagyományos, Görgető, Hintázó
Dörzsölő, Sulykoló, Áztató
3. Az LG gőzmosógép pamut programja 95 percig tart. TurboWash™ opcióval ez mennyi ideig tart?
59 perc
69 perc
79 perc
4. Hány perc alatt képes az LG gőzmosógép gőzfrissítés funkciója mosás nélkül felfrissíteni a ruhákat, csökkentve a gyűrődéseket is?
20
35
60
5. Mennyi vizet használnak az LG ECO Hybrid mosó-szárítógépei 1 kg ruha Eco üzemmódban való megszárításához?
Szárításhoz nem használ vizet, csak a szűrő tisztításához, 1,5 l vizet
45 l
100 l
6. Tényleg távvezérelhető az LG gőzmosógép?
Nem
Igen, Bluetooth-on keresztül.
Igen, a SmartThinQ™ applikációval és wifi segítségével.
Lájkold az LG oldalát!
LG gőzmosógépek
Látogass el facebook oldalunkra,
és játssz további LG nyereményekért!

Tölts fel egy képet gyermeked kedvenc játékáról, plüss állatáról, rongyikájáról a #kicsikincsem és #LGGőzmosógép hashtaggel a saját Facebook profilodra, és akár Te is hazaviheted a 10 db LG ajándékcsomag egyikét.

A játék időtartama: 2017. július 11. – augusztus 7.

Babaápolás. Higiénia. Kímélő gőzmosás.
Nézd meg szakértőnk, Csősz Kata védőnő tanácsadó videóit!
@DOBÓ ÁGI
IgazAnya
A kétgyermekes kismama Dobó Ági, alias IgazAnya kipróbálta, megszerette, és soha meg nem válna LG gőzmosó-, szárítógépétől! Nézd meg a Dobó Ági által készített videót és játsz Gőzmosógép játékunkkal!
Facebook
YouTube
Google+
LinkedIn
LG Hírlevél