PROMOCIONI 5 VITE GARANCI NGA LG

Bëni jetën tuaj më të lehtë

me një garanci 5 vjeçare për frigoriferët e përzgjedhur LG

Ne në LG, përveç  që ofrojmë zgjidhjeve inovative për të përmirësuar jetën tuaj të përditshme, ne jemi krenarë për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e produkteve tona.

Ne gjithashtu e dimë se besueshmëria dhe rehatia kanë rëndësi për klientët tanë, prandaj kemi prezantuar një promocion të ri ekskluziv për 5 vite garanci për frigoriferët e përzgjedhur LG.

Për të kërkuar dhe pretenduar garancinë tuaj të zgjatur, ju lutemi të shkarkoni dokumentin “CERTIFIKATA e LG 5 Vite garanci për frigorifer” dhe ruajeni atë së bashku me dëshminë tuaj të blerjes (kopja e faturës) dhe kartela origjinale e garancisë së lëshuar nga LGEMK.

Filloni duke klikuar ‘Shkarko certifikatën’ më poshtë

*Promocioni vlen për produktet e blera brenda periudhës: 1 qershor 2018 dhe 31 gusht 2018.

Promocioni vlen për këto produkte – Frigoriferët

GBB60SAYFE, GBB60MCFFS, GBB60NSFFB, GBB60PZGFS, GBB59PZGFS, GBP20PZCFS, GBF60NSFZB, GBB548PZCZH, GBB59PZFZB, GBF59WBDZB, GBF59PZDZB, GBP20PZCZS, GBB59PZDZS, GBB59PZJZB, GBB59SWJZB, GBB59PZJZS, GBB59SWJZS, GBB59PZRZS, GBB59SWRZS, GBB59NSGFB, GBB59WBJZS, GBB60SWGFS, GBP20DSCFS, GBB548NSQFE, GBB548GVQZE, GBB60BLFXS, GBB60PZGFB