PROMOCIONI LG 5 VITE GARANCI

Për të kërkuar dhe marrë garancinë tuaj 5 vjeçare, ju lutemi të shkarkoni dhe shtypni dokumentin “CERTIFIKATA e LG 5 vjet garanci për frigoriferët dhe lavatriçet, 2018” dhe ta ruani atë së bashku me dëshminë tuaj të blerjes (kopja e faturës) dhe kartelën origjinale të garancisë të lëshuar nga LGEMK.

Filloni duke klikuar ‘Shkarko certifikatën’ më poshtë

Bëni jetën tuaj më të lehtë

me një garanci 5 vjeçare falas për frigoriferët dhe lavatriçet LG të modeleve specifike.

LG, me kauzën për ofrimin e zgjidhjeve inovative për të përmirësuar jetën tuaj të përditshme, është krenare për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e produkteve.

Ne gjithashtu e dimë se besueshmëria dhe paqja e mendjes kanë rëndësi për klientët tanë, prandaj kemi prezantuar një Promocion ekskluziv të ri 5 vjet garanci për frigoriferët dhe makinat larëse të modeleve specifike.

Bëni jetën tuaj më të lehtë

me një garanci 5 vjeçare falas për frigoriferët dhe lavatriçet LG të modeleve specifike

LG, me kauzën për ofrimin e zgjidhjeve inovative për të përmirësuar jetën tuaj të përditshme, është krenare për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e produkteve.

Ne gjithashtu e dimë se besueshmëria dhe paqja e mendjes kanë rëndësi për klientët tanë, prandaj kemi prezantuar një Promocion ekskluziv të ri 5 vjet garanci për frigoriferët dhe makinat larëse të modeleve specifike.

Për të kërkuar dhe marrë garancinë tuaj 5 vjeçare, ju lutemi të shkarkoni dhe shtypni dokumentin “CERTIFIKATA e LG 5 vjet garanci për frigoriferët dhe lavatriçet, 2018” dhe ta ruani atë së bashku me dëshminë tuaj të blerjes (kopja e faturës) dhe kartelën origjinale të garancisë të lëshuar nga LGEMK.

Filloni duke klikuar ‘Shkarko certifikatën’ më poshtë

*Produktet duhet të blihen midis datave 1 Shtator – 30 Nëntor 2018.

Produktet e Aplikueshme për këtë Promocion

Frigoriferët

GBB548GVQZE, GBB548NSQFE, GBB548PZCZH, GBB59NSGFB, GBB59PZDZS, GBB59PZFZB, GBB59PZGFS, GBB59PZJZB, GBB59PZJZS, GBB59PZRZS, GBB59SWJZB, GBB59SWJZS, GBB59SWRZS, GBB59WBJZS, GBB60MCFFS, GBB60NSFFB, GBB60PZFZS, GBB60PZGFB, GBB60PZGFS, GBB60SAGFS, GBB60SAYFE, GBB60SWGFS, GBF59PZDZB, GBF59WBDZB, GBF60NSFZB, GBP20DSCFS, GBP20PZCFS, GBP20PZCZS, GBB60SWPFS, GBF59PZFZB.

Lavatriçe

F2J6HM0W, F2J6WY0W, F2J6WY1W, F2J7HG2W, F2J7HM1W, F2J7HY1W, F2J7TY1W, F4J5VY3W, F4J6JY0W, F4J6QY0W, F4J6TG0W, F4J6TG1W, F4J6TY0W, F4J6VG0W, F4J6VG1W, F4J6VY0W, F4J6VY0W, F4J7FH1W, F4J7TH1W, F4J7TY0W, F4J7VY1W, F4J8FH2W, F4J8JH2WD, F4J8VS2W, F4J9JH2T, F4J9JS2T, F8K5XN3, FH695BDH6N, FH6G1BCH2N