lg_premium_install_1600x800_hun3

Díjmentes prémium beüzemelés!

Az LG OLED TV-k a legmagasabb kategória címerét viselik a tévés iparágban. A lenyűgöző képminőség mellett, számtalan olyan funkció került beépítésre amelyek a televíziózás teljesen új élményét kínálják.

Annak érdekében, hogy Önnek csak és kizárlóag a kikapcsolódásra kelljen koncentrálnia, a promócióban résztvevő OLED tévékhez ingyenes, prémium beüzemelés szolgáltatást kínálunk.

Amennyiben Ön 2018. november 1. és 2018. december 31. között vásárolta meg, vagy tervezi megvásárolni a promóciókban résztvevő LG OLED TV-k egyikét, a beüzemelést viszont szakértőkre bízná a lenti regisztráció gombra kattintva, az űrlap kitöltésével ingyenesen igénybe veheti a prémium installálás szolgáltatásunkat, hogy Önnek már csak a kikapcsolódásra kelljen fókuszálnia.*

Miért jó ez Önnek?

A készülék összeszerelését és beüzemelését szakértő kollégák végzik, akik leveszik a terhet az Ön válláról és tökéletesen személyre szabják a készüléket.**

Falra szerelés, hangrendszer összekötése***, set-top box vagy kábeltévé hangolása, internethez való csatlakozás?**** Nem kell ezzel bajlódnia, új készüléke nem csupán összeszerelésre és beállításra kerül, de a kompatibilis eszközökkel is összehangoljuk.

*Az ingyenes beüzemelés igénybevételére, a megvásárlás időpontjától számított 30 napig van lehetőség.
**A készülék házhozszállítása, nem az LG Prémium beüzemelés szolgáltatás része.
***Kollégáink a külső eszközök csatlakoztatását, csak kompatibilis modellek esetén képesek megvalósítani.
****Falra szerelés esetén, a megfelelő méretű falikonzolt az Igénybevevőnek kell biztosítania.

Hogyan veheti igénybe az ingyenes beüzemelést?

Amennyiben a promócióban résztvevő online vagy offline áruházak egyikében 2018. november 1. és 2018. december 31. között vásárolt 165 cm vagy nagyobb átmérőjű LG OLED TV-t, Ön jogosult az ingyenes prémium beüzemelés szolgáltatás igénybevételére. Nincs más dolga, mint felhívni ügyfélszolgálatunkat a 06 1 54 54 054-es telefonszámon vagy a lenti regisztrációs űrlap kitöltése. Ezt követően kollégáink 48 órán belül keresni fogják, az időpont egyeztetéssel kapcsolatban.

Promócióban résztvevő termékek:

OLED65W7V
OLED77W7V
OLED65W8PLA
OLED77W8PLA
OLED65E8PLA
OLED77C8LLA
OLED65C8PLA
OLED65B8PLA

Promócióban résztvevő partnerek:

Telekom

Regisztráció

[super_form id=”32981″]